Acasă Evenimente Održan trening Zdravlje iz tanjura za drugu skupinu polaznika
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Održan trening Zdravlje iz tanjura za drugu skupinu polaznika PDF
Scris de Daniela   

Trening „Zdravlje iz tanjura“ za drugu skupinu polaznika održan je 07. i 08. rujna 2011. godine  u prostorima Doma za starije i nemoćne osobe - Vukovar. Voditelj treninga bila je prof. dr. sc. Daniela Čačić Kenjerić, a suradnica prof. dr. sc. Milena L. Mandić.

 

Treningu je prisustvovalo 8 djelatnika Doma za starije i nemoćne osobe Vukovar, 7  djelatnika Doma za starije i nemoćne osobe Ilok, te 10 djelatnika Doma za starije i nemoćne osobe Vinkovci. Polaznici treninga su u svojim institucijama zaposleni na mjestima vezanim uz nabavu, skladištenje, pripremu i/ili distribuciju hrane korisnicima doma.

 

Na samom početku treninga sve sudionike, a posebice goste iz Iloka i Vinkovaca, pozdravila je ravnateljica doma u Vukovaru, Željka Rajković, dipl. soc. radnica.

 

 

47_HfP_II_grupa_Vukovar

 

Prvi dan treninga, uz izvođače i polaznike, treningu su prisustvovali i voditelj projekta dr. sc. Michael Alderson, i predstavnik Rumunjskog tima prof. dr. sc. Dumitru Tucu.

 

 

48_HfP_II_grupa_Vukovar

 

49_HfP_II_grupa_Vukovar

 

Trening je izveden u obliku interaktivnih predavanja kroz koja su polaznici dobili informacije o principima pravilne prehrane, kemijskom sastavu hrane, energetskoj i nutritivnoj vrijednosti hrane i promjenama koje se u hrani događaju tijekom pripreme. Obzirom na djelatnost institucija u kojima su polaznici zaposleni, koliko je to bilo moguće gradivo je usmjereno na specifične prehrambene zahtjeve starijih osoba.

 

50_HfP_II_grupa_Vukovar

 

51_HfP_II_grupa_Vukovar

DCK