Címlap Események Održan trening Zdravlje iz tanjura za drugu skupinu polaznika
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Održan trening Zdravlje iz tanjura za drugu skupinu polaznika PDF
Írta: Daniela   

Trening „Zdravlje iz tanjura“ za drugu skupinu polaznika održan je 07. i 08. rujna 2011. godine  u prostorima Doma za starije i nemoćne osobe - Vukovar. Voditelj treninga bila je prof. dr. sc. Daniela Čačić Kenjerić, a suradnica prof. dr. sc. Milena L. Mandić.

 

Treningu je prisustvovalo 8 djelatnika Doma za starije i nemoćne osobe Vukovar, 7  djelatnika Doma za starije i nemoćne osobe Ilok, te 10 djelatnika Doma za starije i nemoćne osobe Vinkovci. Polaznici treninga su u svojim institucijama zaposleni na mjestima vezanim uz nabavu, skladištenje, pripremu i/ili distribuciju hrane korisnicima doma.

 

Na samom početku treninga sve sudionike, a posebice goste iz Iloka i Vinkovaca, pozdravila je ravnateljica doma u Vukovaru, Željka Rajković, dipl. soc. radnica.

 

 

47_HfP_II_grupa_Vukovar

 

Prvi dan treninga, uz izvođače i polaznike, treningu su prisustvovali i voditelj projekta dr. sc. Michael Alderson, i predstavnik Rumunjskog tima prof. dr. sc. Dumitru Tucu.

 

 

48_HfP_II_grupa_Vukovar

 

49_HfP_II_grupa_Vukovar

 

Trening je izveden u obliku interaktivnih predavanja kroz koja su polaznici dobili informacije o principima pravilne prehrane, kemijskom sastavu hrane, energetskoj i nutritivnoj vrijednosti hrane i promjenama koje se u hrani događaju tijekom pripreme. Obzirom na djelatnost institucija u kojima su polaznici zaposleni, koliko je to bilo moguće gradivo je usmjereno na specifične prehrambene zahtjeve starijih osoba.

 

50_HfP_II_grupa_Vukovar

 

51_HfP_II_grupa_Vukovar

DCK