Címlap Események Održan trening za drugu skupinu polaznika
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Održan trening za drugu skupinu polaznika PDF
Írta: Daniela   

 

Trening „Industrijsko sušenje“ za drugu skupinu polaznika održan je 11. i 18. lipnja 2011. godine  u poduzeću OPEKA d.d., Osijek. Voditelj treninga bila je doc. dr. sc. Mirela Planinić, a suradnici prof. dr. sc. Srećko Tomas i doc. dr. sc. Ana Bucić-Kojić.

Kako bi se maksimalno prilagodili potrebama polaznika treninga, te im omogućili stjecanje novih znanja bez ometanja proizvodnog procesa, izvođači su trening dogovorili kao „in-house“ trening.

 

40_Susenje_II_grupa

 

41_Susenje_II_grupa

 

Treningu je prisustvovalo 19 sudionika zaposlenih u poduzeću OPEKA d.d. Osijek na različitim poslovima (strojarski tehničari, elektrotehničari, strojobravari, inženjeri građevinarstva), te sa različitim predznanjem iz područja sušenja materijala. Polaznici su odabrani u dogovoru sa voditeljem pogona, a prema procjeni da podizanjem razine osobnih znanja mogu pozitivno utjecati na učinkovitost i kvalitetu rada i konačnog proizvoda.

 

Sudionici su kroz teorijski rad dobili informacije iz osnova teorije sušenja koje su potom implementirali u praktičnom dijelu treninga kroz rješavanje osnovnih proračuna kod sušenja.

 

42_Susenje_II_grupa

 

43_Susenje_II_grupa

 

44_Susenje_II_grupa

 

45_Susenje_II_grupa

 

Tijekom izvedbe treninga, a s ciljem monitoringa kvalitete izvedbe, u trening su se u pratnji prof. dr. sc. Milena Mandić, voditeljice projekta za Hrvatsku, uključili i članovi tima HELP projekta iz EU (Mađarska, Velika Britanija).

 

46_Susenje_II_grupa