Naslovnica Događaji Održan trening za drugu skupinu polaznika
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Održan trening za drugu skupinu polaznika PDF
Autor Daniela   

 

Trening „Industrijsko sušenje“ za drugu skupinu polaznika održan je 11. i 18. lipnja 2011. godine  u poduzeću OPEKA d.d., Osijek. Voditelj treninga bila je doc. dr. sc. Mirela Planinić, a suradnici prof. dr. sc. Srećko Tomas i doc. dr. sc. Ana Bucić-Kojić.

Kako bi se maksimalno prilagodili potrebama polaznika treninga, te im omogućili stjecanje novih znanja bez ometanja proizvodnog procesa, izvođači su trening dogovorili kao „in-house“ trening.

 

40_Susenje_II_grupa

 

41_Susenje_II_grupa

 

Treningu je prisustvovalo 19 sudionika zaposlenih u poduzeću OPEKA d.d. Osijek na različitim poslovima (strojarski tehničari, elektrotehničari, strojobravari, inženjeri građevinarstva), te sa različitim predznanjem iz područja sušenja materijala. Polaznici su odabrani u dogovoru sa voditeljem pogona, a prema procjeni da podizanjem razine osobnih znanja mogu pozitivno utjecati na učinkovitost i kvalitetu rada i konačnog proizvoda.

 

Sudionici su kroz teorijski rad dobili informacije iz osnova teorije sušenja koje su potom implementirali u praktičnom dijelu treninga kroz rješavanje osnovnih proračuna kod sušenja.

 

42_Susenje_II_grupa

 

43_Susenje_II_grupa

 

44_Susenje_II_grupa

 

45_Susenje_II_grupa

 

Tijekom izvedbe treninga, a s ciljem monitoringa kvalitete izvedbe, u trening su se u pratnji prof. dr. sc. Milena Mandić, voditeljice projekta za Hrvatsku, uključili i članovi tima HELP projekta iz EU (Mađarska, Velika Britanija).

 

46_Susenje_II_grupa