Početak Događaji Održan trening Senzorska analiza u prehrambenoj industriji
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Održan trening Senzorska analiza u prehrambenoj industriji PDF
Napisao Daniela   

 

Trening „Senzorska analiza u prehrambenoj industriji“ za prvu skupinu polaznika održan je 21. i 28. svibnja 2011. godine  na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek. Voditelj treninga bila je prof. dr. sc. Ljiljana Primorac, a suradnica prof. dr. sc. Antonija Perl Pirički.

 

Treningu je prisustvovalo 14 sudionika zaposlenih u poduzećima Kandit d.o.o., Osječka pivovara d.d., Karolina d.o.o., Belje d.d., Megle Hrvatska d.o.o., i IPK tvornica ulja Čepin d.o.o.  Polaznici su odabrani u dogovoru sa upravama poduzeća, a prema procjeni da podizanjem razine osobnih znanja mogu pozitivno utjecati na učinkovitost i kvalitetu rada i konačnog proizvoda, te kroz to i na plasman proizvoda na tržištu.

 

 

27_SAPI

 

Trening je izveden u obliku interaktivnih predavanja kroz koja su plaznici dobili informacije o razvoju i primjeni senzorske analize, osnovnim kriterijima koje treba poštivati prilikom pripreme i provedbe senzorske analize, kao i metodama koje se mogu primjeniti u tu svrhu, a na kraju su imali priliku sudjelovati u senzorskom testiranju postavljenom prema istim kriterijima.

 

28_SAPI

 

29_SAPI

 

30_SAPI

 

31_SAPI

 

32_SAPI

dck