Naslovnica Događaji Održan trening Industrijsko sušenje za prvu skupinu polaznika
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Održan trening Industrijsko sušenje za prvu skupinu polaznika PDF
Autor Daniela   

 


Trening „Industrijsko sušenje“ za prvu skupinu polaznika održan je 29. i 30. travnja 2011. godine  u poduzeću TONDACH Hrvatska P.J. Đakovo. Voditelj treninga bila je doc. dr. sc. Mirela Planinić, a suradnici prof. dr. sc. Srećko Tomas i doc. dr. sc. Ana Bucić-Kojić.

 

Kako bi se maksimalno prilagodili potrebama polaznika treninga, te im kroz način same izvedbe pomogli u lakšem savladavanju novih znanja, izvođači su trening dogovorili kao „in-house“ trening.

 

Treningu je prisustvovalo 14 sudionika zaposlenih u poduzeću TONDACH Hrvatska P.J. Đakovo na različitim poslovima (elektrotehničari, strojobravari, inženjeri građevinarstva), te sa različitim predznanjem iz područja sušenja materijala. Polaznici su odabrani u dogovoru sa šefom proizvodnje, a prema procjeni da podizanjem razine osobnih znanja mogu pozitivno utjecati na učinkovitost i kvalitetu rada i konačnog proizvoda.

 

Sudionici su kroz teorijski rad dobili informacije iz osnova teorije sušenja koje su potom implementirali u praktičnom dijelu treninga kroz rješavanje osnovnih proračuna kod sušenja.

 

19_IS_I_grupa_TONDACH

20_IS_I_grupa_TONDACH

21_IS_I_grupa_TONDACH

22_IS_I_grupa_TONDACH

23_IS_I_grupa_TONDACH

24_IS_I_grupa_TONDACH

25_IS_I_grupa_TONDACH

26_IS_I_grupa_TONDACH