Címlap Események Održan trening Industrijsko sušenje za prvu skupinu polaznika
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Održan trening Industrijsko sušenje za prvu skupinu polaznika PDF
Írta: Daniela   

 


Trening „Industrijsko sušenje“ za prvu skupinu polaznika održan je 29. i 30. travnja 2011. godine  u poduzeću TONDACH Hrvatska P.J. Đakovo. Voditelj treninga bila je doc. dr. sc. Mirela Planinić, a suradnici prof. dr. sc. Srećko Tomas i doc. dr. sc. Ana Bucić-Kojić.

 

Kako bi se maksimalno prilagodili potrebama polaznika treninga, te im kroz način same izvedbe pomogli u lakšem savladavanju novih znanja, izvođači su trening dogovorili kao „in-house“ trening.

 

Treningu je prisustvovalo 14 sudionika zaposlenih u poduzeću TONDACH Hrvatska P.J. Đakovo na različitim poslovima (elektrotehničari, strojobravari, inženjeri građevinarstva), te sa različitim predznanjem iz područja sušenja materijala. Polaznici su odabrani u dogovoru sa šefom proizvodnje, a prema procjeni da podizanjem razine osobnih znanja mogu pozitivno utjecati na učinkovitost i kvalitetu rada i konačnog proizvoda.

Sudionici su kroz teorijski rad dobili informacije iz osnova teorije sušenja koje su potom implementirali u praktičnom dijelu treninga kroz rješavanje osnovnih proračuna kod sušenja.